Місто

У Житомирі ще один боєць 95-ї бригади одружився під час відпустки: «Я знаю, що дружина буде чекати»

12 August 2014, 13:31

Владислав та Марина разом вже майже 4 роки. Познайомились під час навчання в коледжі, і вже тоді зрозуміли, що створенні один для одного. По закінченні навчального закладу Влад пішов на контракту службу, вже за декілька місяців запропонував руку й серце своїй коханій. Тільки почали планувати весілля, хлопця мобілізували, і з початку квітня разом із бійцями 95-ї аеромобільної Влад брав участь в зоні проведення АТО, - повідомляє прес-служба Житомирської міської ради. 

Каже, вся організація весілля лягла на плечі нареченої.

"Я в організації брав участь тільки до від'їзду, а так в основному всім Марина займалась. Але каблучки ще самі встигли вибрати разом", - каже Влад.

На власне весілля Владислав приїхав за два дні, у першу відпустку з весни. На свято та час проведення з коханою у хлопця лише 10 днів. Та молодята, кажуть, не журяться, весілля переносити або відміняти навіть і не думали. Марина повністю підтримує вибір Влада, чекати буде скільки потрібно.

"Він сам знає, що правильно. Якщо він вважає за потрібне туди поїхати, я заперечувати йому не маю права. Я його просто підтримаю і буду йому давати хороший бойовий дух, щоб він знав, що я у нього вірю, і йому там з цим буде значно легше", - каже Марина.

Вибір Влада підтримує і батько нареченої. Каже, що переживає, але своїм зятем пишається: «Він як справжній мужик зробив той вибір, який вважає за потрібний, я його підтримую".

Молодята розписалися, обвінчалися, відпустку Влада розпланували по годинам. Сподіваються на швидше завершення війни.

"Вірю в те, що все буде добре, вірю в те, що воно скоро закінчиться. Навіть не знаю, як сказати, просто сподіваємося на позитив і думаємо тільки про хороше, тому що думки матеріалізуються. Краще налагоджувати в собі хороший бойовий дух", - говорить Марина.
"Я в ній впевнений на всі 100%. Я знаю, що буде чекати, і все буде добре", - каже Влад.

Як повідомляв Житомир.info, минулого тижня у Житомирі відгуляли весілля контрактник 95-ї бригади Ярослав та медсестра Вікторія.

Фото прес-служби Житомирської міської ради

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі