Місто

У Житомирі 22-річна переселенка з Горлівки народила хлопчика, якого назвали Даниїлом

14 August 2014, 18:34

Здоровий малюк вагою 3,5 кілограми з'явився на світ минулої суботи у Житомирі, а вже 14 серпня їх разом з мамою виписали з пологового будинку. Привітати молоду породілю приїхав перший заступник міського голови Сергій Сухомлин.

«Ми раді, що Наталія народила саме в Житомирі. Всі ми віримо, що скоро все закінчиться і мама з сином поїдуть додому. Поки жінка з немовлям житиме в готелі «Житомир», де для неї створені всі необхідні умови для комфортного перебування з немовлям», – розповів Сергій Сухомлин.

Новоспечена мама почувається добре, але при найменшій згадці про війну не може стримати сліз. Породіля до пологів проживала на території табору «Віра. Надія. Любов», що в Зарічанах.

На пологах разом з Наталією перебувала її мама, яка на разі підтримує доньку та допомагає з немовлям. Жінки не стримували сліз, кажуть, що Житомир їм подобається, вони вдячні всім благодійникам за турботу, але хочуть додому.

Найближчим часом у Житомирі очікують на появу ще п'ятьох малюків, мами яких були вимушені переїхати сюди з охопленого війною сходу України. У пологовому кажуть: готові прийняти усіх.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі