Місто

«Житомир в орнаменті». Місцевий художник презентував свою картину

12 September 2014, 21:56

 «Житомир в орнаменті» - під таким гаслом представив свою картину житомирський художник Діма Краб. Митець каже: місце вибрав зовсім не випадково, бо фасад будинку приваблював його близько двох років. За словами художника він хотів зробити місту подарунок до 1130-го ювілею.

«Такий проект народився в голові – зробити щось для Житомира, до Дня міста. І ось коли дізнався, вірніше не дізнався, а згадав, що йому вже 1130, в той час коли приїжджав друг і говорив, що Одесі всього близько 200 років, ми подумали, що це дійсно такий вік непоганий. Це кожному такий подарунок. Ми звернулися до сім'ї Розенблат, сказали – ось така ідея. Дуже адекватні люди, не задали жодного зайвого питання, просто сказали: Діма, все що тобі треба, ми тобі зробимо. Вони підтримали особисто мене. За що я їм дуже вдячний», - розповідає художник Діма Краб.

«Тут, напевно, вся історія нашого міста. Я єдине що хочу побажати, щоб ти побільше мав змоги робити такі чудові картини, щоб в тебе було таке натхнення робити свою справу, бо ти дуже талановита людина», - звернувся до художника меценат проекту Борислав Розенблат.

В суботу, 13 вересня, на День міста житомиряни зможуть придбати футболки та магніти з репродукцією картини художника. Усі, зібрані в такий спосіб кошти, підуть на допомогу військовослужбовцям, які були поранені в ході АТО.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі