Культура

Музиканти гуртів “Друга ріка”, “С.К.А.Й.” та “Авіатор” прочитали лекцію житомирським студентам

25 September 2014, 19:17

Хвилиною мовчання за загиблими 25 вересня розпочалася відкрита лекція учасників гуртів “С.К.А.Й.”, “Друга ріка”, та “Авіатор” у Житомирському державному технологічному університеті. 

Валерій Харчишин, лідер рок-гурту “Друга Ріка”, каже: важко проводити лекції на таку тему на мажорній ноті:  “Я не можу, знаєте, танцювати гопака, коли щодня гинуть люди. Тобто, те, що відбувається в Україні, те саме відбувається і в серці”.  

Лекція “Україна єдина очима артиста-патріота” відбулася у рамках благодійного марафону “Допоможи героям”, ініціаторами та організаторами якого стали самі студенти. 

На лекції музиканти розповіли про власний досвід допомоги українським військовим, а також розказали студентам про те, як саме і чим можна допомогти бійцям, які постраждали в зоні АТО. Гості відповіли на питання студентів та виконали разом з присутніми національний гімн. 

Наприкінці для всіх бажаючих влаштували автограф-сесію та зробили спільне фото на пам’ять.

У рамках марафону увечері 25 вересня у Житомирському облмуздрамтеатрі ім. І. Кочерги відбудеться благодійний концерт за участі трьох відомих гуртів, який в режимі “онлайн” транслюватиметься у Житомирському військовому госпіталі. 

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі