Економіка

Влада нарахувала в Житомирській області 43 великих машинобудівних підприємства

29 September 2014, 13:03

 У Житомирській області працює 43 великих машинобудівних підприємства.

Така інформація зазначена у вітанні губернатора та голови Житомирської облради до Дня машинобудівника, який відзначався у неділю, 28 вересня.

«Машинобудівну галузь Житомирщини представляють 43 великих підприємства, які спеціалізуються на виробництві машин та механізмів для різних галузей економіки, електричного, електронного, оптичного устаткування та транспортних засобів. На цих підприємствах працює понад 4,5 тис. працівників», - йдеться у привітанні.

Продукція, що випускається машинобудівними підприємствами області, застосовується на підприємствах харчової, хімічної, металургійної, нафтопереробної промисловості, у сільському господарстві та медицині і користується попитом як на вітчизняному ринку, так і в країнах Європи.

Провідними підприємствами галузі є: Новоград-Волинське виробниче об’єднання «Техна», ПАТ «Бердичівський машинобудівний завод «Прогрес», ПАТ «Електровимірювач» м. Житомира, державне підприємство «Житомирський бронетанковий завод», ПАТ «Коростенський завод хімічного машинобудування», ПАТ «Новоград-Волинський завод сільгоспмашин», ТОВ «Екта-Пром» та ТОВ «РЕК», м. Житомира, дочірнє підприємство «Рельполь Альтера» Черняхівського району, ПАТ «Прожектор» м. Малина.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі