Влада

У Малині учасникам АТО нададуть 50 % знижки на комунальні послуги, в Житомирі – чекають механізму

1 October 2014, 12:00

З 1 жовтня у місті Малин Житомирської області учасникам АТО, згідно рішення сесії від 29 серпня 2014 року, будуть надані пільги в оплаті комунальних послуг – 50% знижки на оплату за послуги: тепло-, водопостачання і водовідведення, квартирної плати (плати за обслуговування будинків та прибудинкових територій), вивіз твердих побутових відходів, виплату компенсації на придбання твердого палива та скрапленого балонного газу.

Про це повідомляє прес-служба Малинської міської ради.

Усі необхідні документи можна подати до управління праці та соціального захисту виконкому міської ради за адресою: м. Малин, вул. Чорновола 38б, каб. №11.

Для отримання пільги учасники антитерористичної операції подають до управління праці та соціального захисту населення виконкому міської ради та підприємств-надавачів послуг такі документи:

- заяву;

- копію паспорта;

- копію ідентифікаційного номера;

- копію довідки про участь у антитерористичній операції (перебування військового у зоні АТО), виданих військовими частинами або військовими комісаріатами;

- довідку про склад сім’ї та житлово-комунальні послуги, якими реально користуються.

На останній сесії Житомирської міської ради депутат Олег Самчук також пропонував надати житомирянам-учасникам АТО пільги на комунальні послуги. Однак в.о. міського голови Любов Цимбалюк пояснила, що механізм надання такого роду пільг наразі відсутній.

«Немає на сьогоднішній день механізму. Є розпорядження голови обласної державної адміністрації, є якісь інструкції, немає механізму. Ми не заперечуємо, але як тільки надійде механізм, яким чином, які документи потрібно надати для того, щоб взагалі говорити про це. Ми чекаємо усіх цих роз’яснень, які з’являться, і будемо працювати у цьому напрямку», - зазначила Любов Цимбалюк.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі