Спорт

Житомирянка стала чемпіонкою України зі спортивної ходьби

3 October 2014, 15:15

Житомирська спортсменка, вихованка СДЮШОР з легкої атлетики Дарія Хусаїнова (тренери - брати Чернови) стала чемпіонкою України зі спортивної ходьби серед дівчат віком до 17 років. 

Про це повідомляє Спортивний Житомир.

Дівчина виборола золоту нагороду в перший же день командного чемпіонату України з легкої атлетики серед юнаків і дівчат 1997 року народження та молодших, який стартував 1 жовтня в Кіровограді.

Дарія подолала дистанцію 3000 метрів за 14.24,63 хв., випередивши найближчу переслідувачку - тернопільчанку Крістіну Поворознюк - більше, ніж на 40 секунд.

Бронза на цій дистанції дісталася Оксані Калугіній з Херсона. 

Значно напруженіша боротьба розгорнулася серед юнаків на дистанції 5000 метрів. Житомирянину Володимиру Мицику (СДЮШОР з легкої атлетики) не вдалося наздогнати лідерів гонки, але він зумів вийти третім, здобувши бронзу. Перемогу ж святкував киянин Олександр Жолоб (22.07,80 хв). 52 сотими секунди йому поступився Дмитро Гарник з Харкова.

Як повідомляв Житомир.info, боксер з міста Бердичів Житомирської області Володимир Матвійчук завоював срібну медаль на чемпіонаті України з боксу.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі