Влада

Житомирська активістка очолила міський центр земельних відносин

15 October 2014, 13:27

Активістка та член міськвиконкому Юлія Демчук віднедавна є директором КП «Житомирський міський центр земельних відносин».

15 жовтня виконавчий комітет розглядав питання про погодження звіту та затвердження фінплану даного підприємства, доповідачем по цьому питанню був керівник центру земельних відносин – Юлія Миколаївна Демчук.

Секретар міської ради Любов Цимбалюк пояснила, чому відбулась зміна керівника і посаду директора отримала саме Юлія Демчук.

«Насправді ми взяли Юлію Миколаївну для того, щоб трохи спробувати налагодити там роботу, тому що підприємство досить складне, проблемне. Я думаю, що енергія Юлії Миколаївни буде направлена на те, щоб його витягнути з тієї ситуації, в якій це підприємство зараз знаходиться», - пояснила Любов Цимбалюк.

Новопризначений керівник розповіла про проблеми з заборгованістю по оренді та заробітній праці.

«Коли я прийшла на підприємство, у людей була заборгованість по заробітній платі за 2 місяці, а це 80 тисяч. Крім того, була заборгованість по оренді: тоді було 50 тис. грн., а зараз ми трошки змогли погасити цю заборгованість», - розповіла директор КП «Житомирський міський центр земельних відносин» Юлія Демчук.

Нагадаємо,згідно статуту, комунальне підприємство «Житомирський міський центр земельних відносин» Житомирської міської ради створювалось з метою:

- ефективного управління земельними ресурсами м. Житомира;
- створення та функціонування системи міського реєстру земельних ділянок в межах м. Житомира;
- створення та забезпечення програмно-інформаційної системи ведення міського земельного кадастру;
- організації та ведення земельно-кадастрової документації;
- забезпечення достовірною земельно-кадастровою інформацією для обчислення розміру земельного податку, орендної плати земельних ділянок.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі