Політика

У Коростені міліція розслідує напад на передвиборчий штаб Володимира Арешонкова

22 October 2014, 19:13

 Розбиті вікна та помальовані стіни – у Коростені невідомі скоїли напад на передвиборчий штаб Володимира Арешонкова. Кандидат у народні депутати скаржиться: це не поодинокий випадок правопорушень, у Коростені регулярно псують білборди з його агітацією, та розповсюджують агітаційну продукцію з «чорним піаром» як про нього, так і від його імені.

«На жаль, в Коростені ми мали не поодинокі факти, коли наші конкуренти вели себе надзвичайно брутально. Якщо конкретно говорити, ми знаходимось біля нашого міського штабу, де кілька тижнів тому були побиті вікна, двері були розмальовані, були написи фашистського спрямування», - розповідає кандидат.

Володимир Арешонков додає: люди, які заважають його передвиборчій кампанії не місцеві, адже самі коростенці підтримують його та просять не звертати уваги на наклеп.

«Я впевнений, що це не місцеві роблять, переконаний, тому що місто в цілому виглядає дуже толерантним, люди виховані. Тим не менш, в місті розповсюджувались листівки абсолютно наклепницького, брудного змісту про мене, про мою сім`ю», - каже Арешонков.

У міліції кажуть: правопорушення зафіксовані та внесені до Єдиного реєстру обліку досудових розслідувань, наразі проводяться оперативно-розшукові заходи по встановленню осіб, причетних до пошкодження білбордів. По факту побиття вікон передвиборчого штабу відкрито кримінальне провадження.

«На місце подій виїхала слідчо-оперативна група, яка належним чином зареєструвала цей випадок і дана подія була внесена в єдиний облік досудових розслідувань. По даному факту було відкрито кримінальне провадження за статтею 296 Кримінального Кодексу України (Хуліганство)»,- розповідає помічник начальника Коростенського міськвідділу міліції Олена Волковська.

Олена Волковська також додає – правоохоронці роблять усе можливе, аби не допустити таких правопорушень.

Володимир Арешонков закликає кандидатів утриматись від брудних методів у передвиборчій кампанії.

«Хочу сказати наступне: якщо ці люди, які організовували кампанію такими методами, якщо вони думали, що будуть так працювати у Верховній Раді, тоді такі депутати нам просто не потрібні», - каже Арешонков.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі