Події

Міліція зафіксувала 5 повідомлень про правопорушення на виборах у Житомирській області

26 October 2014, 15:34

Станом на 14.00 26 жовтня на інтерактивній мапі повідомлень ГІС «Вибори 2014» на сайті МВС України опублікована інформація про п’ять правопорушень, зафіксованих на виборчих дільницях Житомирської області.

Так, 26 жовтня об 11.35 до міліції м. Житомира надійшло повідомлення про те, що на виборчій дільниці № 246 виборець неадекватно себе поводить.

До міліції м. Володарськ-Волинський надійшло телефонне повідомлення про те, що житель с. Топорище на виборчій дільниці №180216 порвав виборчий бюлетень.

До міліції м. Бердичів Житомирської області надійшло повідомлення від мешканця м. Київ про те, що на виборчій дільниці №181249 невідома особа, отримавши два бюлетені, проголосувала та сфотографувала їх.

До міліції м. Малин надійшло телефонне повідомлення від особи, що не назвалася, про те, що в м. Малин на виборчому окрузі №66 здійснюється агітація за певного депутата.

У Лугинському районі Житомирської області до міліції надійшло повідомлення від заступника голови окружної виборчої комісії Гуріна О.В. про те, що голова виборчої комісії № 180504 с. Красностав вказаного району втратила печатку виборчої дільниці.

У прес-службі УМВС України в Житомирській області Житомир.info прокоментували правопорушення, зафіксоване у Лугинському районі.

«За даним фактом триває перевірка, однак уже встановлено, що ознак кримінального правопорушення там немає. Оперативно було виготовлено дублікат печатки. Процес голосування триває у нормальному режимі», - зазначила керівник прес-служби УМВС Алла Ващенко.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі