Події

У Житомирській області підприємство змусили сплатити сільраді майже 450 тис. грн. на розвиток інфраструктури

28 October 2014, 11:46

Через упущення сільради, яка вчасно не оформила відповідну документацію, підприємство, яке побудувало елеватор у селі Печанівка Романівського району Житомирської області, 8 місяців не перераховувало кошти на розвиток інфраструктури села.

Про це Житомир.info повідомила прес-служба прокуратури Житомирської області.

Проведеною перевіркою установлено, що сільською радою, у порушення вимог законодавства, не було оформлено відповідну документацію, на підставі якої приватне підприємство зобов’язано перерахувати кошти пайової участі на розвиток інфраструктури.

Унаслідок цього підприємство, яке побудувало на території сільради елеватор для зберігання зерна, за 8 місяців не сплатило до бюджету сільської ради майже 450 тис. грн.

За результатами розгляду подання, внесеного прокуратурою Романівського району Печанівському сільському голові з вимогою усунути порушення законодавства, сільська рада у повному обсязі отримала від підприємства кошти пайової участі на розвиток інфраструктури населеного пункту.

Як повідомляв Житомир.info, влада Житомира готова розстрочити сплату коштів пайової участі у розвитку інфраструктури міста одним забудовникам, і відмовляє іншим.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі