Місто

Житомиряни посеред вулиці обговорювали реконструкцію пішохідної Михайлівської

2 November 2014, 16:21

 2 листопада обговорити плани реконструкції вулиці Михайлівської та презентувати громаді міста проекти, які вже розроблені, вирішили члени містобудівної ради Житомира.

За словами начальника управління містобудування, архітектури та дизайну міського середовища Євгенії Черкасової, кожен охочий житомирянин може висловити свою точку зору на запропоновані проекти реконструкції пішохідної вулиці.

«Це конкурсні роботи по реконструкції вулиці Михайлівської, і у нас є конкурс по пам’ятнику Ольжичу. Були подані роботи для підбиття підсумків, ми вирішили спочатку провести обговорення, а потім роботу з журі. Тому ми сьогодні вирішили провести обговорення. Ми збираємо в тому числі і думку людей, є можливість записати свою думку, висловити її. І вже потім на основі на цієї думки будемо приймати рішення», - розповідає Євгенія Черкасова.

На думку житомирського краєзнавця та члена містобудівної ради Георгія Мокрицького, вулиця Михайлівська повинна передавати дух позаминулого століття.

«Я вже протягом кількох хвилин, знаходячись на Михайлівській вулиці, почув багато слушних пропозицій і впевнився в тому, що більшість все таки підтримує ідею, що ця вулиця має набути такого вигляду, який вона мала в ХІХ сторіччі і благоустрій має відповідати. По вигляду, по настрою він повинен в людей викликати таке враження, що ми на дуже старій вулиці», - переконує Георгій Мокрицький.

Організатори обговорення запевняють: думки житомирян обов’язково будуть враховані при визначенні переможця конкурсу на кращий проект реконструкції.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі