Влада

Яцкевич пропонує увільнити Кропачова від обов’язків голови бюджетної комісії Житомирської облради

20 November 2014, 11:02

Депутат Яцкевич запропонував увільнити депутата Кропачова від виконання обов’язків голови бюджетної комісії облради.

Таку пропозицію редактор газети «Эхо» озвучив під час обговорення додаткових питань до порядку денного сесії Житомирської обласної ради 20 листопада.

«Кожне засідання бюджетної комісії – це пекельні муки, повна некомпетентність. Замість 1-2 годин триває 4 години, депутати перестали ходити. Прошу увільнити від обов’язків у зв’язку з невмінням виконувати ці обов’язки», - сказав Володимир Яцкевич.

Після цього слово взяв Дмитро Кропачов і заявив, що колега-депутат не відвідує засідання бюджетної комісії.

«За останні 7-8 засідань бюджетної комісії депутат Яцкевич був на одному», - зазначив у відповідь Кропачов.

За пропозицію включити в порядок денний питання про голову бюджетної комісії проголосували 52 депутати – голосів для прийняття рішення не вистачило. Деякі депутати почали говорити, що не спрацювали кнопки для голосування та попросили поставити пропозицію на голосування повторно.

Протягом 20 хвилин депутати тестували систему голосування і прийшли до висновку, що частина присутніх не можуть голосувати за допомогою електронної системи, і треба переходити до голосування «руками».

Під час голосування «руками» депутати включили питання про голову бюджетної комісії до порядку денного.

Як повідомляв Житомир.info, Дмитро Кропачов заявляє що, керівництво Житомирської області робить усе, щоб приховати схеми розподілу бюджетних коштів.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі