Місто

У Житомирі по вулиці Бородія будують «Набережний квартал»

27 November 2014, 10:09

«Набережний квартал» — новий іміджевий проект по створенню житлового комплексу європейської якості та по привабливій ціні, що здатен задовольнити найвибагливіші вимоги у комфортному проживанні.

Проект «Набережний квартал» у Житомирі на сьогоднішній день є одним із найуспішніших в Україні.

Основна стратегія компанії — якісне і швидке будівництво житлової та комерційної нерухомості. За час існування компанія встигла зарекомендувати себе як надійний забудовник.

«Набережний квартал» — це об'єкти по всій Україні:

Побудовано — більше 5000 квартир

Будується — 10619 квартир

Географія будівництва: Київ, Хмельницький, Рівне, Вінниця, Львів, Тернопіль, Чернівці, Черкаси, Дніпропетровськ, Харків, Одеса.

А тепер «Набережний Квартал» прикрашатиме і Житомир — 1вересня 2014 року було розпочато будівництво житлового комплексу по вул. Бородія, 50а. Житловий комплекс «Набережний Квартал» буде складатись із 3 секцій, з власною інфраструктурою, гаражами, місцями для тимчасової стоянки, дитячим майданчиком та зоною відпочинку. Передбачено також і комерційну нерухомість.

Тепло і затишок — ключові аспекти компанії при будівництві житлових комплексів. Ось лише частина з того, що пропонує забудовник:

- повне дотримання нормативних законів щодо енергозбереження — будинки будуються з термостійкої цегли (товщина несучої стіни складає 510 мм), додаткове утеплення мінеральною ватою товщиною 100 мм, а ззовні будинку використовується облицювальна цегла товщиною 120 мм. Загалом товщина стіни становить 730 мм;

- вікна та балкони в будинках засклені 2-х камерними вікнами з 5-камерним металевим профілем;

- квартири здаються з обробкою «після будівельників»: з чорновою гіпсовою штукатуркою стін, з повністю розведеною електрикою (застосовуються кабелі з перетином 3х25), із встановленим2-х контурним газовим котлом (потужністю 24 кВт), лічильниками (на воду, на електроенергію, на газ);

висота стелі в квартирі 2,74 м. Для міжповерхового перекриття використовуються особливо міцні плити;

- кожен поверх – це максимум вісім затишних та просторих квартир;

- дах будинку плаский, з подвійною гідроізоляцією та теплоізоляційним шаром.

 

Початок будівництва — 2014р.

Здача об'єкта — 2015р.

Звертайтесь в центр продажу по вул. Бородія, 50-А або за телефоном:

067-67-44-55-0

https://vk.com/n_kvartal_zt

http://nkvartal.com.ua/

«Набережний Квартал» — це гарна інвестиція!

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі