Політика

Житомирські активісти чистили стовпи в центрі міста від реклами та оголошень

28 November 2014, 17:50

 З ножами, викрутками та металевими щітками активісти пройшлись центром міста, щоб власноруч очистити стовпи від реклами та оголошень. Вони обурені тим, що в культурному та історичному центрі Житомира на стовпи та дерева клеють об’яви та рекламні листівки.

«Асоціація громадських об’єднань «Нова Сила» збентежена проблематикою, яка є умісті, що у нас наші стовпи просто як новорічні ялинки заклеєні оголошеннями, повідомленнями і так далі. Тобто, цей стовп або дерево не є місцем для реклами, чи якихось оголошень. Для цього є спеціально відведені місця», - обурюється голова асоціації громадських об’єднань Костянтин Суський.

Активісти кажуть: вже неодноразово писали звернення до комунального підприємства «Інспекція з благоустрою м. Житомира», втім жодних позитивних зрушень так і не побачили.

«Неодноразово були звернення, і не тільки від нашої організації, питання було розглянуто на виконкомі. Тобто, ця ситуація постійно під контролем громадськості, але ми бачимо, що змін на краще немає. Тому обов’язково ми пропишемо звернення на КП «Реклама» і на комунальне підприємство «Благоустрій», щоб ті прибирали, а ті штрафували, і це більше не повторювалось», - розповідає Костянтин Суський

Активісти також попередили комунальні підприємства, що можуть перейти до більш жорстких методів.

«Наступного разу ми не будемо ходити за вами чистити це все, наступного разу ми прийдемо до вам на офіс і наклеїмо це вам на лоб, я думаю, вам це не дуже сподобається», - каже Суський та пропонує комунальникам придивлятися до оголошень про роботу та додатковий заробіток.

Менш ніж за годину активісти зірвали з дерев та стовпів повний пакет оголошень. Вони кажуть – ретельно слідкуватимуть за роботою комунальних служб.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі