Місто

Житомирські активісти палаючими шинами «привітали» прокурорів зі святом та зіпсували урочисті збори

1 December 2014, 18:40

 З плакатами та металевою діжкою, квітами і траурними стрічками 1 грудня до обласної прокуратури прийшли житомирські активісти.

Біля центрального входу люди запалили автомобільну шину – так вони вирішили привітати прокурорів з професійним святом. Вони констатують: прокуратура не шукає винних у нападах на активістів Євромайдану.

Кілька десятків людей пройшли у приміщення, де прокурор разом з обласними та міськими чиновниками в цей час роздавав роздає нагороди своїм підлеглим, і поставили вимогу: ті прокурори, які отримали дозвіл на отримання земельних ділянок, мусять відмовилися від землі на користь бійців АТО.

Зрештою прокурор пообіцяв, що завтра, 2 грудня, о 14.00 зустрінеться з активістами і відзвітує по усіх питаннях.

Також на зустріч запросили Житомирського прокурора з нагляду за додержанням законів у воєнній сфері Валерія Кривоноса. Від нього вимагають пояснень чому досі не оголошена підозра директору Житомирського бронетанкового заводу Сергієві Бутенку.

Активісти не ймуть віри, що завтра резонансні справи, які тягнуться більше року, зрушать з місця. Втім переконують – відступати не будуть і докладуть зусиль, аби змусити прокурорів працювати.

Голова облради Віталій Француз

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі