Політика

Жебрівський продовжує оскаржувати у судах обрання Ревеги народним депутатом від Бердичівського округу

18 December 2014, 18:47

 Впродовж останніх п’яти днів суди розглянули чотири позови представників кандидата у народні депутати Павла Жебрівського, які не погоджуються з результатами виборів в мажоритарному окрузі №63 (Бердичів).

Про це Житомир.info повідомив юрист Олексій Ясюнецький, який у судових засіданнях представляє інтереси Олександра Ревеги.

«Павло Жебрівський не може змиритися зі своєю поразкою і гіперактивно звертається з безглуздими, безпідставними позовами, намагаючись нехтувати волевиявленням виборців у 63-му окрузі», - сказав Ясюнецький.

Юристи Жебрівського намагаються у судах оскаржити уточнений протокол окружної виборчої комісії про встановлення результатів голосування і визнання Ревеги переможцем на виборах по Бердичівському округу №63.

За словами Ясюнецького, 14 та 17 грудня суд залишив позови без розгляду, 18 грудня відбулося два судових засідання, за результатами яких суд відмовив у задоволенні позовів.

Нагадаємо, 5 листопада Житомирський апеляційний адміністративний суд ухвалив рішення провести перерахунок голосів на всіх дільницях округу №63. 15 грудня Центрвиборчком прийняв уточнений протокол від ОВК №63, згідно якого найбільше голосів виборців отримав Олександр Ревега. 16 грудня ЦВК зареєструвала народного депутата Ревегу О.В., обраного на позачергових виборах на позачергових виборах народних депутатів України 26 жовтня 2014 року.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі