Місто

Ірина Шинкарук про вечір пам’яті батька у Житомирі: Сподіваюся, він схвалив би такі наші починання

14 January 2015, 12:50

У середу, 14 січня, житомирян та гостей міста запрошують відвідати благодійний вечір пам’яті поета, композитора, барда, письменника, науковця, професора Житомирського державного університету ім. І.Франка, почесного громадянина міста Житомира Володимира Шинкарука.

Про це повідомляє Житомирська хвиля.

Початок концерту о 19 годині на сцені житомирського облмуздрамтеатру. У програмі звучатимуть твори Володимира Шинкарука у виконанні його друзів – популярних українських артистів, зокрема Валерія Харчишина, Олександра Войтка, Павла Мрежука, хорової капели "Ореї" та інших відомих виконавців.

Серце Володимира Шинкарука перестало битися 6 грудня, тож його родина разом з іншими людьми доброї волі на 40-й день по смерті вирішила організувати вечір пам'яті.

"Я подумки зверталася до батька, чи йому б це сподобалося. Так би він це зробив, чи інакше? Дуже сподіваюся, що він схвалив би такі наші починання. Всі, хто долучився до організації цього благодійного вечора, роблять це з великою відповідальністю і шаною до Володимира Шинкарука і до тих людей, які прийдуть на вечір", - каже донька Володимира Шинкарука Ірина.

Як повідомляв Житомир.info, очікуються виступи самої Ірини Шинкарук, а також Юрія Градовського та ансамблю «Древляни», Артема Кондратюка, академічного хореографічного ансамблю «Сонечко», дитячої хорової студії «Струмочок», квартету «Ретро». Також у холі театру реалізовуватимуться художні твори, написані за життя майстра, деякі з них побачили світ вже після його смерті.

Безкоштовні запрошення розповсюджувалися через концертну касу облмуздрамтеатру та у Свято-Хрестовоздвиженському храмі, прихожанином якого був Володимир Шинкарук. 

Як повідомили Житомир.info організатори, наразі запрошень немає - їх розібрали буквально у перших три дні. Однак пропускатимуть усіх бажаючих. Тих, кому не вистачило запрошень, планують забезпечити додатковими місцями.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі