Влада

За час АТО загинуло 104 військових із Житомирської області, 37 – у полоні, 62 – зниклі безвісти

20 January 2015, 17:08

В ході проведення антитерористичної операції на Сході країни загинуло 104 жителя Житомирської області, 37 досі перебувають у полоні, 62 вважаються зниклими безвісти.

Про це 20 січня під час брифінгу з питань мобілізації, відповідаючи на запитання журналістів, розповів голова Житомирської облдержадміністрації Сергій Машковський.

«Зараз офіційно загиблих жителів Житомирської області 104, у полоні – 37, зниклих безвісти – 62. Які заходи (вживаємо щодо їхнього визволення та встановлення місцезнаходження) – ми долучаємось, ми спілкуємось. Більше цим займається Міністерство оборони, там є відділ, який цим займається. Ми підтримуємо. Якщо до мене особисто звертаються – було звернення: і загиблі були, але не могли дістати тіла, ми волонтерів підключали. Ми не одноразово спілкувалися з заступником міністра оборони і щодо тіл (загиблих), і полонених. Але це все робиться на загальнодержавному рівні. Ми відслідковуємо, де потрібна допомога сім’ям тих же загиблих і поранених чи сім’ях тих, що в полоні і безвісти (зниклі)», - зазначив Машковський.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі