Суспільство

Кількість патрулів вже збільшено вдвічі, - в. о. начальника УМВС в Житомирській області Полковніков

26 January 2015, 13:14

У зв’язку із загостренням ситуації в східних областях України та задля попередження загрози тероризму та забезпечення безпеки громадян на території Житомирської області  збільшена кількість міліцейських патрулів, які охороняють громадський порядок.

Про це під час наради голови облдержадміністрації Сергія Машковського з головами райдержадміністрацій, міськими головами, керівниками правоохоронних органів з питань мобілізаційної та правоохоронної роботи на території Житомирської області 26 січня повідомив в. о. начальника Управління МВС України в Житомирській області Григорій Полковніков, - інформує прес-служба облдержадміністрації.

«Кількість патрулів вже збільшено вдвічі. До охорони громадського порядку залучено максимальну кількість особового складу працівників міліції», - відзначив він.

Зі слів Полковнікова, щодня громадський порядок в населених пунктах області охороняють близько 704 працівників міліції, в тому числі 124 інспектори патрульної служби, 130 працівників ДАІ та 15 працівників державної служби охорони. 

Охорону громадського порядку здійснює 110 піших та 94 автомобільних нарядів.

Вулиці Житомира щодоби патрулюють 224 працівника міліції та 7 додаткових патрульних груп ДАІ, які здійснюють контроль за рухом автотранспорту, а також транзитного переміщення транспорту по території Житомирської області.

Григорій Полковніков наголосив, що ситуація в регіоні є контрольованою, останнім часом спостерігається спад вуличної та організованої злочинності.

Крім того, працівниками міліції Житомирщини посилено охорону об’єктів життєзабезпечення області. Охороняється 89 об’єктів, додатково взято під охорону 914 об’єктів, в їх числі - 697 об’єктів органів державної влади та місцевого самоврядування, 32 об’єкти державного значення, 11 залізничних мостів, 32 об’єкти водопостачання, 22 об’єкти газової промисловості та 36 об’єктів енергопостачання.

Як повідомляв Житомир.info, у зв'язку з терористичним актом у Маріуполі у Житомирі створили оперативний штаб реагування та планують додатково встановити більше 40 камер відеоспостереження на мостах та шляхопроводах.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі