Місто

На вулиці Радоновій у Житомирі почали визначати межі ділянок для учасників АТО

26 January 2015, 14:19

Встановлювати межі земельних ділянок, виділених учасникам АТО, 26 січня з’їхалися фахівці КП «Житомирський міський центр земельних відносин» та КП «Містобудівна політика міста Житомира». Також туди приїхали родини військовослужбовців, аби слідкувати за процесом і позначити свої ділянки.

«Сьогодні ми за адресою вул. Радонова-Денишівська будемо проводити землевпорядні роботи щодо винесення меж земельної ділянки в цілому, розмежування цих ділянок. У нас сьогодні тільки перший етап. Більше будемо концентрувати увагу на проїздах і проходах», - каже Юлія Демчук, директор КП «Житомирський міський центр земельних відносин».

За словами Юлії Демчук, за цією адресою мають виділити 47 ділянок завбільшки до 7 соток. Межі на місцевості встановлюють за допомогою GPS-приладу, який допомагає мінімізувати похибку. Ділянки визначали жеребкуванням, у першу чергу на їх отримання претендувати родини загиблих військовослужбовців.

«Цього разу міська влада постаралися, не обділили нікого. В першу чергу ділянки отримали сім'ї загиблих та сім'ї поранених. Ми дуже задоволені, все зробили швидко. Приємно, що влада про нас дбає. Район Мальованка - хороша територія, спокійне місце, ділянки хороші, земля рівна, таких вад нема», - розповідає військовослужбовець 95-ї бригади Олег Жуковський, який з березня боронив українські кордони і отримав контузію під час несення служби в АТО.

Наразі на отримання ділянки за адресою вулиця Радонова-Денишівська претендує 15 родин військовослужбовців. Решту розподілятимуть по мірі надходження заяв від учасників АТО.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі