Місто

У Житомирі працівники управління транспорту та департаменту ОДА почали перевіряти маршрутки

26 January 2015, 15:08

 26 січня у Житомирі працівники департаменту промисловості, розвитку інфраструктури та туризму облдержадміністрації та управління транспорту і зв’язку міської ради фіксували рух маршруток на центральній вулиці.

Кілька чоловіків стояли на зупинці маршрутних таксі біля школи №17 та ретельно записували у блокноти номери маршруток та інтервали руху.

«За участю представників управління транспорту Житомирської міської ради відбувається фіксування руху маршрутних таксі, приміських і міських маршрутів по центральній вулиці міста Житомира – вулиця Київська. Нотується маршрут, який курсує, а також інтервал руху між машинами, який у подальшому буде аналізуватися і вирішуватися питання щодо доцільності курсування саме по такому інтервалі руху і саме по даній вулиці», - пояснив начальник відділу транспорту обласного департаменту промисловості Валерій Ясинецький.

За словами чиновника, перевірка проводиться з метою оптимізації руху по даному напрямку, бо вулиця Київська в даний час перевантажена транспортом.

Валерій Ясинецький закликав житомирян приєднуватися до покращення руху маршрутних таксі по Житомиру.

«Пропонуємо у разі фіксування на відео чи фотознімках порушень водіями, будь-яких порушень при обслуговування маршрутів, зокрема: куріння за рулем, розмова по телефону, грубе поводження водіїв під час обслуговування маршруту звертатися за номером телефону 47-46-52 – це відділ транспорту, а також до Житомирської міської ради, де номер «гарячої лінії» 47-07-09. Просимо при зверненні обов’язково зазначити номер маршруту, а також державний номер автобуса, щоб ми могли прийняти заходи щодо усунення в подальшому зазначених дій», - сказав Ясинецький.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі