Місто

Дев’ятий зведений загін правоохоронців області повернувся в Житомир з АТО

2 February 2015, 14:59

 2 лютого 100 житомирських міліціонерів повернулися додому із зони проведення АТО. Це вже 9-й зведений загін правоохоронців, який повертається зі Сходу. Впродовж місяця вони забезпечували правопорядок у Сєверодонецьку, Рубіжному і Біловодську на Луганщині.

Напередодні бійців замінили колеги, які заступили на 30-денне чергування. Особливостей несення служби правоохоронці не розголошують, кажуть лише, що вирушили на Схід одразу після зустрічі Нового року і на відмінно виконали усі поставлені завдання.

«Ми перебували в зону АТО з 3 січня, завдання стояли по недопущенню груп, які б могли з'явитися в зоні АТО, також охороняли важливі об'єкти, адмінбудівлі, мости. І забезпечували охорону громадського порядку в містах та селищах області», - каже начальник сектору професійної підготовки УМВС України в Житомирській області Максим Каптенко.

Зустрічати міліціонерів прийшли родичі, які з нетерпінням чекали повернення своїх рідних. Тепер на правоохоронців чекає п’ятиденний перепочинок, а далі правоохоронці повернуться до служби у населених пунктах Житомирщини. У разі потреби більшість з них готові знову вирушати на Схід, аби відстояти спокій та мир в Україні

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі