Місто

У день народження комбата Олега Кузьміних друзі і рідні сподіваються на його швидке звільнення

6 February 2015, 15:25

 «Тримайся, кіборг!» - білбордами з такими написами полоненого підполковника Олега Кузьміних привітали з днем народження друзі, родичі і просто небайдужі люди. Один з білбордів знаходиться на Соборному майдані у Житомирі, інший – на вулиці Вітрука.

6 лютого виповнюється 18 днів відтоді, як командир штурмового батальйону 81-ї десантної бригади Олег Кузьміних потрапив у полон. Дружина каже: уся родина сподівалася, що свій день народження він святкуватиму у родинному колі, але наразі не мають від Олега ніякої інформації.

«Настрою як такого нема, тому що він не з нами, він досі у полоні. Дуже хочеться, щоб його якнайшвидше звільнили і щоб він був у родинному колі. Я хотіла б побажати йому здоров'я, терпіння, витримки, яку він має, і сказати, що ми його дуже-дуже любимо і чекаємо додому якнайшвидше», - каже дружина Тетяна Кузьміних.

Друзі «кіборга» вірять: навіть перебуваючи у полоні він відчує, що цього дня про нього думає і ним пишається усе місто.

«Може це буде маленька підтримка нашого героя. Нехай він на даний час не побачить її, але десь воно йому передасться. Сили йому, терпіння і щоб скоріше повернувся живий додому. Ми дуже переживаємо і чекаємо його», - каже подруга Наталія Загацька.

У день народження Олега Кузьміних акція на його підтримку шириться й інтернетом. У соціальних мережах створили кілька груп, у яких підбадьорюють родину комбата і навіть збирають подарунки, які планують передати військовослужбовцю після його звільнення.

Посилання на групи: https://www.facebook.com/groups/816384578429071/?fref=ts, https://www.facebook.com/groups/1552454861671178/?fref=ts, http://vk.com/club85640961

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі