Місто

ЖК «Набережний квартал» у Житомирі пропонує нові сучасні квартири за вигідною ціною у розстрочку

6 February 2015, 15:38

Надійний та відповідальний забудовник запрошує житомирян і жителів області зробити вигідну інвестицію в майбутнє – купити квартиру у житловому комплексі «Набережний Квартал», що в у Житомирі по вул. Бородія, 50а.

Не проґавте потужну соціальну пропозицію від житлового комплексу «Набережний Квартал» у Житомирі – сучасні однокімнатні квартири європейської якості від $14.99 тисяч з безвідсотковою розстрочкою від забудовника та фіксацією в гривні!

«Набережний Квартал» - це всеукраїнський проект, який успішно втілюється у Житомирі. Житловий комплекс Набережний Квартал - сучасний 12-поверховий будинок, який буде складатись з 3 секцій (черг). Будівництво було розпочате у жовтні 2014 року. Термін здачі об’єкту – 2015-й рік.

Квартири першої та другої черг комплексу практично продані, залишились одно- та двокімнатні квартири за дуже вигідною ціною!

На черзі – продаж 3-ї секції комплексу за фіксованою ціною у гривні від 8400 грн. за квадратний метр.

Ось такий вигляд матиме житловий комплекс «Набережний Квартал» після здачі його в експлуатацію

«За рахунок економії на посередниках забудовник утримує невисоку вартість квадратного метра і повністю контролює якість та терміни будівництва. Ми пропонуємо фіксовану ціну у гривні у випадку розстрочки платежу. Це дійсно доступне і якісне житло практично у центральній частині міста. Звідси – кілька хвилин їзди до залізничного й автовокзалів та торговельно-розважального центру «Глобал», - говорить куратор відділу реклами і продажу ЖК «Набережний квартал» Андрій Шевченко.

«Набережний Квартал» - це один із наймасштабніших проектів у Житомирі. Його відрізняє висока швидкість і якість будівництва та зручність розташування. Майбутньому мешканцеві запропонують кілька варіантів планування і дизайнерських рішень, щоб кожен міг обрати для себе оптимальний варіант.

Проектом передбачені будівництво дитячого ігрового майданчика, тротуарів, зручної стоянки та зони відпочинку з лавками і квітниками, озеленення та освітлення території. Також передбачається охорона житлового комплексу та побудова гаражів. Передбачена комерційна нерухомість.

Житлові комплекси «Набережний квартал» успішно запущені та вводяться в експлуатацію у багатьох містах України, зокрема, у Вінниці, Києві та Львові.

Додаткову інформацію можна отримати в офісі продажу ЖК «Набережний квартал» за адресою:

м. Житомир, вул. Бородія, 50а.

Офіс працює з 9.00 до 21.00 год. без вихідних.

Телефон (067) 67-44-550.

Веб-сайт ЖК «Набережний квартал» - www.nkvartal.zt.ua.

Будівництво 3-ї черги комплексу не припиняється навіть взимку

Планування квартир 3-ї черги - сучасне, нестандартне, поліпшене

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі