Події

У Житомирській області попрощаються із загиблим танкістом батальйону «Звіробій»

12 February 2015, 16:16

6 лютого в районі Донецького аеропорту трагічно обірвалося життя 44-річного старшини, старшого механіка-водія 3-го окремого танкового батальйону «Звіробій» Олександра Олійника.

Про це повідомляє прес-служба Житомирської облдержадміністрації.

Разом із бойовими побратимами військовослужбовець виконував наказ командування 95-ї Житомирської окремої аеромобільної бригади. Його танк потрапив в засідку ворога, двоє бійців встигли евакуюватися, але водій-механік Олександр Олійник загинув.

Про загибель бійця на на своїй сторінці у Facebook повідомив замкомбата «Звіробою» Олександр Буйволюк.

«Вчора виконуючи бойове завдання, загинув у танку Олександр Олiйник, найкращий механік-водій батальйону. Сьогодні намагаючись врятувати танк та дістати тіло Саши, під мінометним обстрілом загинув наймолодший командир взводу Петро Шемчук, разом з ним загинув Віктор Арабських. Слава Героям. Сьогодні в мене немає слів. Просто віддамо шану!", - написав Олександр Буйволюк.

Олександр Іванович Олійник народився 10 жовтня 1970 року в с. Романівка Попільнянського району. Працював завгоспом у Романівській загальноосвітній школі ім. М. Рильського. У вільний від роботи час чоловік ремонтував техніку. У рідному селі Олександра знали як добру, чуйну, чесну, відповідальну, порядну та працьовиту людину, яка готова прийти на допомогу в будь-який момент. 

Олександр Олійник був мобілізований до Збройних Сил України 4 вересня 2014 року. У загиблого залишилися батьки-пенсіонери, дружина та двоє синів-студентів.

Поховають Олександра Олійника 13 лютого у рідному селі Романівці після прощання з ним у місцевій школі.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі