Політика

«Свобода» проти «Кроликів»: партійці домагаються скасування концерту українофобського дуету в Житомирі

16 February 2015, 13:56

 16 лютого місцевий осередок ВО «Свобода» звернувся до керівництва обласного драматичного театру ім.І.Кочерги з проханням відмінити концертну програму «кроликів» Данильця і Мойсеєнка, яка запланована на 8 березня.

Про це в коментарі Житомир.info повідомила заступник голови Житомирської обласної організації ВО «Свобода» Марія Моісеєнко.

«Я вчора побачила у місті афіші цих українофобів, що в них 8 березня відбудеться концерт. Сьогодні подзвонила у драмтеатр, спілкувалася із заступником директора театру Олександром Шкарупою. Він погодився відмінити концерт «Кроликів», сказав, що вже говорив з цього приводу з організатором заходу – житомирським продюсером Валерієм Нуждою», - сказала заступник обласної парторганізації.

Вона також підкреслила, що якби керівництво театру не дослухалося до пропозицій «Свободи», то концерт би блокували.

«Ми не дозволимо у нашому місті прислугам Кремля проводити свої концерти. У той час, коли вся країна бореться з проросійськими терористами та московськими окупантами на Сході, ці, так звані, українці, виступали у Расєї. Звертаюся до організатора концерту також, з проханням концерт таки відмінити. Адже, в Україні достатня кількість артистів, яких не соромно й за честь запрошувати до Житомира. Сподіваюсь, концерту не буде, в інакшому разі, ми обіцяємо блокувати його проведення, як у Києві свободівці робили під час концертів Ані Лорак», - пояснила Моісеєнко.

Станом на 13.30 16 лютого афіша концерту біля драмтеатру ще є

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі