Суспільство

Сім’ї ще одного полоненого «кіборга» рідня житомирського комбата Кузьміних завезла 10 тис. грн.

20 February 2015, 12:06

Сім’ї вінницького "кіборга" Сергія Зулінського родина полоненого житомирського командира 90-го батальйону Олега Кузьміних від його імені завезла 10 тис. грн.

Повідомлення про це на своїй сторінці в Facebook 20 лютого опублікувала Олена Кузьміних.

«Друзі!
Як і обіцяла, розповідаю вам про поїздку до Вінниці.
Ми були в сім'ї героя-кіборга Зулінського Сергія.
Зустрічали нас всією дружньою родиною, серед яких молода дружина Катерина, маленька донечка Злата (доречі, їй вчора виповнилось 8місяців), мама кіборга Галина Василівна, теща Ганна Віталіївна та сестра Сергія - Маріна.
Теплий прийом, багато спілкування, сімейні світлини.
Від імені Комбата 90го батальону 81ї бригади Кузьміних Олега ми передали родині 10000грн.
Це їм не зашкодить. Адже єдиний дохід Катерини - соціальна виплата на дитину - 800грн.», - написала Олена в соцмережі (орфографія та пунктуація збережені). 

Сестра брата полоненого комбата описує непрості умови, у яких живе родина полоненого військового: старий приватний будинок без ремонту, провисла стеля, стіни у тріщинах. Попри все, дружина військового «відкрита до спілкування, весела, усміхнена та з гордістю розповідає про чоловіка», а мама героя – «чудова жінка (як і всі мами героїв), яка переймається за сина, але вірить у краще».

«Громадська ініціатива «Комбат» звертається до представників місцевої влади Вінниці! Не будьте байдужими до долі сім'ї Зулінських! Коли чоловік знаходиться на війні, відповідальність за родину лягає на вас!» - закликає Олена.

Як повідомляв Житомир.info, днями рідня житомирського комбата Кузьміних передала 10 тис. грн. сім’ї кам’янець-подільського воїна, який перебуває у полоні разом з командиром.

Фото із соцмережі

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі