Місто

Близько сотні бійців 13-го батальйону 95-ї ОАМБр повернулись до Житомира

22 February 2015, 15:21

22 лютого близько сотні військовослужбовців 13-го батальйону 95-ї окремої аеромобільної бригади повернулись до Житомира після виконання бойових задач на сході України. Зустріти бійців прийшли родич та друзі. В руках люди тримали державні прапори України та символіку високомобільних десантних військ.

Родичі військовослужбовців розповідають: не бачили рідних вже понад місяць і дуже чекають зустрічі.

«Місяць ми його чекаємо, дуже важкий місяць був. Він був у відпустці і оце знову його забрали. Він у нас контрактник, служить. Всі діти постійно тата питають, тата шукають, тата кличуть, а тата нема й нема», - каже мати військовослужбовця 95-ї ОАМБр Галина Харчук.

«Я чекаю свого дядька, Сашу. Він вже дуже довгий час там. Ми вже другий раз приходимо, чекаємо. Вже тут всіх знаємо. Дуже радий, щ скоро його побачимо», - розповідає племінник військовослужбовця 95-ї ОАМБр Валентин Ящук.

Військовослужбовці, які повернулись зі Сходу, кажуть: дуже раді бачити родичів та вдячні їм за зустріч в рідному місті.

«Звичайно, раді, бо це була друга спроба – ми тижнів три тому намагались виїхати, але для виконання завдань ми змушені були ще виконувати завдання під Дебальцевим і нарешті повернулись. Задоволені, дуже задоволені, дуже вдячні всім, дуже раді і всі щасливі», - розповідає військовослужбовець 13-го батальйону 95-ї ОАМБр Борис Харчук.

Військові кажуть: поки не знають, наскільки приїхали у відпустку, але запевняють: після відпочинку готові повернутись на фронт.

Фото Андрія Дідківського

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі