Місто

У Житомирі попрощаються зі снайпером 90-го батальйону, який загинув біля Донецького аеропорту

2 March 2015, 17:59

3 березня житомиряни прощатимуться зі снайпером 90-го окремого десантного штурмового батальйону «Житомир» 81-ї десантно-штурмової бригади Володимиром Гнатюком. Церемонія прощання розпочнеться о 10.00 у військовій частині на Корбутівці.

В інтернеті є інформація про те, що Володимир Гнатюк загинув 26 лютого поблизу Донецького аеропорту, коли ворожий танк обстріляв блокпост з українськими військовими. Тоді разом з Володимиром Гнатюком загинули двоє його товаришів по службі - снайпер Олександр Батенко та розвідник Олег Биков.

«Вчора в жорстокому бою з сепарами біля ДАП загинули ще троє чудових людей з нашого бата. Снайпера Володя Гнатюк і Батенко Олександр, розвідник Олег Биков. З Володею ми ще напередодні намагались обговорювати дальноміри і приціли – зв'язок був дуже поганий, а потім перервався… Це була наша остання з ним розмова… Світла чудова людина – оптиміст і людинолюб… Не можу прийняти ці смерті. Відмовляюся вибачати…», – написала на своїй сторінці у Facebook волонтер Наталія Дмитрієва.

 

Поховають Володимира Гнатюка у селі Сонячне Житомирського району, в якому чоловік проживав із родиною – дружиною та 5-річною донькою.

Фото із соцмережі

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі