Спорт

Коростенські каратисти завоювали 43 медалі на чемпіонаті України у Луцьку

4 March 2015, 13:20

Команда карате-до з Коростеня, яка представляла Житомирську область на чемпіонаті України з карате-до у Луцьку, завоювала 18 золотих, 13 срібних та 12 бронзових медалей.

Про це повідомляє офіційний сайт міста Коростеня.

Чемпіонат України з карате-до за правилами JКА та Богу-Будо відбувся  1 березня, участь у змаганнях взяли понад 200 спортсменів з десяти областей України.

Команда з Коростеня у складі 38 вихованців обласного представництва Всеукраїнської федерації карате-до «Всесвітня федерація Японської асоціації карате» (керівник Володимир Зеленов) виступила у розділах ката і спаринг.

Найкращі результати серед коростенських спортсменів показали: учень НВК № 12 Мішура Владислав, учениця ЗОШ № 5  Зеленова Домініка, учень міської гімназії Семенішин Володимир, учень ЗОШ № 3 Лазаренко Іван, учень ЗОШ № 2 Науменко Данил, учень міського ліцею Бондарчук Олександр, учень ЗОШ № 2 Бондар Микита та учень міської гімназії Мельниченко Тарас, - повідомляє прес-служба.

Як повідомляв Житомир.info, нещодавно житомирські спортсмени завоювали золото, срібло та 4 бронзи на чемпіонаті України з самбо.

Фото з офіційного сайту міста Коростеня

Житомир.info 

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі