Влада

Донецьких та Луганських суддів збираються перевести в Житомирську область

9 March 2015, 09:33

На засіданні Вищої кваліфікаційної комісії суддів України, що відбулося 3 березня, за результатами розгляду матеріалів надано рекомендації для переведення 4 суддів з Луганської та Донецької областей на посади у райсуди Житомирщини.

Про це повідомляє офіційний сайт ВККС України.

Так, Вища кваліфікаційна комісія суддів України прийняла рішення про направлення матеріалів Президентові України для переведення суддів, обраних безстроково, до іншого суду:

судді Центрально-Міського районного суду міста Горлівки Донецької області Перетятька Олексія Юлійовича – на посаду судді Новоград-Волинського міськрайонного суду Житомирської області;

судді Калінінського районного суду міста Горлівки Донецької області Щербаченко Ірини Вікторівни – на посаду судді Коростишівського районного суду Житомирської області.

Також ВККСУ прийняла рішення надати рекомендації щодо переведення суддів до іншого суду в межах п’ятирічного строку:

суддю Жовтневого районного суду міста Луганська Дубовік Ольгу Миколаївну – на посаду судді Житомирського районного суду Житомирської області;

суддю Сніжнянського міського суду Донецької області Сіренко Наталію Станіславівну – на посаду судді Радомишльського районного суду Житомирської області.

У цей же день комісія відмовила надати рекомендації для переведення до іншого суду в межах п’ятирічного строку судді Любарського районного суду Житомирської області Вальчуку Валерію Вікторовичу – на посаду судді Хмільницького міськрайонного суду Вінницької області. Також було відмовлено у направленні Президентові України матеріалів для переведення суддів, обраних безстроково, судді Радомишльського районного суду Невмержицького Івана Миколайовича – на посаду судді Коростишівського районного суду.

Житомир.info 

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі