Місто

Житомирян запрошують зібратися на майдані Корольова та заспівати разом Гімн України

9 March 2015, 13:24

Житомирян та гостей міста запрошують до спільного виконання Державного Гімну України. Захід відбудеться 10 березня о 13.00 на майдані Корольова.

Про це повідомляє прес-служба Житомирської облдержадміністрації.

У рамках підготовки до відзначення 200-річчя від дня народження автора музики до Державного Гімну України Михайла Вербицького та 150-ї річниці першого публічного виконання Гімну України, 10 березня у Житомирі відбудеться символічний патріотичний захід. О 13.00 на майдані С.П. Корольова жителі та гості обласного центру зберуться для того, аби спільно виконати Гімн України.

«Ми маємо довести, що Україна – це єдина держава, що має власну історію, а ми – вдячні нащадки всіх українських героїв, які вибороли для нас право жити в незалежній країні», - йдеться в оголошені про патріотичний захід.

В облдержадміністрації закликають усіх бажаючих прийти і заспівати слова, які є оберегом і доказом незламності у боротьбі за вільну і єдину Батьківщину. Учасників заходу просять обійтися без партійної символіки, а підняти над Житомиром синьо-жовті прапори, які разом із Державним Гімном є символами величі України.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі