Влада

На сесії міської ради говорили про перевірку КП «Житомирводоканал», колектив вступився за директора

11 March 2015, 18:56

 Члени депутатської комісії з питань житлово-комунального господарства вважають, що  комунальне підприємство «Житомирводоканал» нераціонально використовує кошти з міського бюджету. За словами заступника голови комісії, депутата міської ради Валерія Онопрієнка в результаті перевірки на водоканалі було виявлено порушення в закупівлі обладнання на підприємство.

«Нами власне не було знайдено всі 24 насоси, які ми закупили за документами. нам змогли продемонструвати лише 20, більш того, лише на 20 власне були паспорти, але вони належним чином не заповнені. Крім того, навіть ті насоси, які були вони були встановлені не згідно з проектною документацією. Таким чином ми вважаємо, що бюджет міста, держава понесли збитки у розмірі 1 млн. 100 тисяч», - каже депутат міської ради, заступник голови депутатської комісії з питань ЖКГ Валерій Онопрієнко.

11 березня на сесію Житомирської міської ради прийшов директор КП «Житомирводоканал» разом із представниками трудовим колективом. Виступаючи з трибуни він розповів, що готовий доповісти з питань закупівлі обладнання на підприємство.

Депутат Житомирської міської ради Микола Савенко жорстко розкритикував керівника «Житомирводоканалу», за те що він привів з собою підлеглих.

Після нетривалої дискусії слово взяла секретар міської ради Любов Цимбалюк, яка сказала, що питання водоканалу потребує додаткового опрацювання.

«У мене є заява, я хочу вам про це повідомити, від колективу, досить велика кількість підписів. Тому питання насправді набуло певного розголосу і має бути розглянуто так, щоб прийняти нормальне рішення, яке і має бути», - каже Любов Цимбалюк.

Любов Цимбалюк внесла пропозицію створити робочу групу, яка на наступну сесію підготує звіт про роботу комунального підприємства.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі