Україна

Горбачова з нашитим лобком роздягла цілу команду футболістів. 5 фото

24 February 2008, 12:57
Жінки - тіштеся! Якщо раніше в еротичних фотосесіях зі спортсменами роздягалися лише жінки, тепер все змінюється. І нехай йдеться не про фотосесію, а лише про епізодичні кадри, футболістам таки довелося зняти із себе все. Майже все.

У Чернігів, до гравців футбольного клубу "Десна" попрямували днями тріо "Арктики". Саме тамі  саме з футболістами дівчата вирішили зробити гаряче відео.

З цією метою президент ФК "Десна" Олексій Савченко приїхав на зйомку й особисто давав футболістам уроки акторської гри. Сам він, як людина досить скромна, побажав залишитися поза кадром.

 

 Горбачова і Ко надумали втягти у справу цілу команду футболістів

Сама дівчача група, відома своєю "застрахованою цнотою", на знімальному майданчику з'явилася у новому складі. Нова солістка, 18-річна Даша приїхала на зйомки з мамою. Але це аж ніяк не перешкодило їй дати номер свого мобільного одразу кільком футболістам...

Лідерка гурту, подруга Білик і жінка продюсера Нікітіна боїться, що історія із заміжжям може повторитися. Тому Оля подумує застрахувати і новеньку.

 У групі з'явилася новенька. Знову доведеться страхувати її "цнотливість"?

Натовп футболістів й артистів знімався на морозі понад 10 годин. Причому команда була одягнена у спортивну форму літнього формату. В результаті всі страшенно перемерзли та промочили ноги.

Однак опинившись у теплому приміщенні, футболісти роздягнулися і почали натиратися горілкою. Горбачова обмовилася, що непогано було б, мовляв, включити цей епізод у кліп, і тут почалося...

 Користуючись нагодою - надлишком чоловіків - дівчата бавилися у штучне дихання з одруженими

Воротар "Десни" підбив усю команду роздягнутися й прикрити інтимні місця м'ячами. Коли Оля довідалася, що прізвище Юри - Нікітін, то зрозуміла, що пручатися даремно...

Щоправда, духу роздягтися повністю у хлопців не вистачило - з-за м‘ячів визирають клаптики їхніх кольорових трусів.

 Шкода, у хлопців не вистачило духу роздягтися повністю. З-за м‘ячів визирають клаптики їхніх кольорових трусів

"...Я вже подумую, чи не зняти у наступну відео ще одну красиву гру - баскетбол!", - сміється Горбачова.

Пригоди тривали і на зйомках у спортивному залі. Костюми артисток з імітацією лобків, нашитих поверх комбінезонів, видалися режисеру кліпу Олександру Філатовичу надто відвертими. Однак зйомки таки продовжили.

Так виглядають костюми "Арктики" ззаду. Залишається лише здогадувтаися, якого кольору будуть обіцяні нашиті лобки 

А на згадку про проведений із користю час команда футболістів попросила дівчат з нашитими лобками залишити їм автографи на футбольному м'ячі.

За матеріалами прес-служби Mamamusic

http://tabloid.pravda.com.ua

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі