Місто

У Житомирі триває ремонт єдиного у місті плавального басейну

24 March 2015, 18:36

У Житомирі продовжується ремонт плавального басейну «Авангард».

В інтерв’ю для Житомир.info у грудні 2014 року заступник голови Житомирської обласної ради Руслан Годований розповідав,що у спадщину від «попередників» обласна влада отримала ряд об’єктів, які потребують значних коштів на завершення реконструкції чи добудову, серед них і басейн.

Ремонтувати єдиний житомирський басейн почали ще у 2012 році. Кошторис проекту реконструкції на дату початку робіт складав 2 818 406 грн. У 2014 році на ремонт басейну з обласного бюджету було виділено 920 994 грн.

«В цьому році поміняли вікна в басейні: зробили їх спеціально такими, що сонце не світить в очі, але забирає максимальну кількість світла. Дах зробили, щоб не протікав, робимо зараз фасад, до цього буде вже зроблені всі внутрішні роботи. Залишилося зробити утеплення (це на наступний рік) і зробити нову систему очистки води і нові каналізаційні пройоми, для того, щоб зробити максимально прозору і чисту воду. Роботи по ремонту фасаду плануємо закінчити також у січні-грудні», - розповідав в інтерв’ю Руслан Годований.

4 березня 2015 року під час прямого ефіру передачі «Віч-на-віч» на обласному телебаченні керівники ОДА говорили, що облаштування басейну нині продовжується.

«Планується завершити роботи по реконструкції легкоатлетичного манежу, вкладаються кошти в облаштування плавального басейну, стадіону «Спартак», спортивних шкіл», - йшлося у повідомленні на сайті Житомирської облдержадміністрації.

Хоча ремонтні роботи поки незавершені, у басейні щодня займаються плаванням десятки житомирських дітей, також тут тренуються спортсмени.

Розминка перед заходом у басейн

Фото Андрія Дідківського

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі