Влада

Голова Житомирської ОДА Сергій Машковський погрожує сайту через публікацію блогера

26 March 2015, 20:00

 Голова Житомирської облдержадміністрації впевнений, що за публікацію блогера Володимира Піньковскього має відповідати сайт Житомир.info.

Про це повідомляє прес-служба ОДА у матеріалі з приводу звернення Сергія Машковського до правоохоронних органів з проханням перевірити інформацію, яку у своєму блозі опублікував Піньковський.

«Сьогодні голова Житомирської обласної державної адміністрації Сергій Машковський подав звернення до СБУ, прокуратури та УМВС України в Житомирській області з проханням перевірити інформацію, яку вчора оприлюднив один із Житомирських сайтів. У матеріалі було подано інформацію про корупційні діяння під час призначення голів РДА. «Моя реакція буде якнайжорсткіша. Тож я  хочу, щоб наведені у матеріалі приклади були прискіпливо перевірені. Щоб правоохоронні органи вжили всіх процесуальних заходів, аби з’ясувати чи дійсно скоєно злочин проти законності. І якщо це так – винні повинні бути покарані. При цьому вважаю, що  коли виявиться, що сайт оприлюднив наклеп, повинні понести відповідальніть ті, хто це написав і розповсюдив. Демократія – це не лише свобода слова, а й відповідальність за це слово», –  наголосив голова ОДА», - йдеться у повідомленні.

До тексту додається лист Машковського начальнику управління СБУ «Про надання правової оцінки публікації».

Покарані

Покарані

Скрін листа з сайту ОДА

Нагадаємо, 25 березня місцевий політолог Володимир Піньковський опублікував блог «Скільки на Житомирщині коштує посада голови РДА?». Редакція розмістила цей блог у стрічці новин під заголовком «У Житомирській області посада голови РДА коштує 50-100 тис. доларів, - Володимир Піньковський»

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі