Влада

Житомирська облрада шукатиме керівників комунальних установ за допомогою всеукраїнських веб-сайтів

1 April 2015, 13:35

1 квітня відбулося засідання конкурсної комісії Житомирської обласної ради, яка затвердила кваліфікаційні вимоги до посадових осіб на посаду керівників чотирьох комунальних установ:  Пугачівського дитячого будинку-інтернату, обласного краєзнавчого музею (проводяться повторно), комунального підприємства «Обласний фонд підтримки індивідуального житлового будівництва на селі» та головного лікаря обласного стоматоб’єднання (повторно).

«Сьогодні відбулося засідання 5 конкурсних комісій. Одне питання  – по табору «Орлятко» - ми перенесли у зв’язку з уточненням кваліфікаційних вимог, воно (уточнення – ред.) буде в п’ятницю. Тому сьогодні оголошуємо 4 конкурси», - повідомив журналістам заступник голови Житомирської облради Руслан Годований.

З його слів, 3-го квітня газета «Житомирщина» офіційно опублікує оголошення про проведення конкурсу, і впродовж 30 днів конкурсанти можуть подавати документи на заміщення вакантних посад. Також є доручення розмістити цю інформацію на всеукраїнських веб-сайтах, які друкують оголошення про пошук роботи. Після цього конкурсна комісія визначить претендентів, а сесія облради буде затверджувати переможців.

«Минулого разу відбулося 17 конкурсів, на яких погодили 17 претендентів. Тому є бажання, щоб усе було прозоро, відкрито, і максимальна кількість людей могла скористатися можливістю очолити одну із запропонованих комунальних установ», - сказав Годований.

Зі слів Руслана Годованого, повторний конкурс із заміщення вакантної посади головного лікаря Житомирського обласного стоматологічного медичного об’єднання проводиться через так званий корпоративний конфлікт:

«По стоматоб’єднанню - там є корпоративний конфлікт. Двоє людей, які подали документи, мають спільний бізнес, який має відношення до напрямку роботи установи. Корпоративний конфлікт нам у комунальній установі не потрібен. Має бути людина, яка не дотична до цього бізнесу. Чому не підтримали (кандидатуру) директора Пугачівського будинку-інтернату – це питання до сесійної зали, у мене особисто заперечень не було. Тим більше, що її (Лесі Петренко – ред.) чоловік знаходиться в АТО», - сказав заступник голови облради.

Як повідомляв Житомир.info, на останній сесії Житомирської обласної ради депутати не підтримали кандидатуру Віктора Балюрка на посаду директора обласного краєзнавчого музею, а Лесю Петренко -  на посаду директора Пугачівського дитячого будинку-інтернату.

Руслан Годований: сьогодні оголошуємо 4 конкурси

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі