ДОПОМОГА

Розвідник 30-ї новоград-волинської бригади повернувся в Україну після 8 місяців лікування в Ізраїлі

6 April 2015, 11:08

Цими вихідними до столичного аеропорту «Бориспіль» повернувся розвідник 30-ї бригади з міста Новоград-Волинський Житомирської області Ігор Лук’янець, який влітку 2014 року був важко поранений в бою на Луганщині та 8 місяців перебував на лікуванні в Ізраїлі.

Про це повідомляє ТСН.

Йому не давали шансу на життя в Україні. Щоб він пережив переліт до Тель-Авіва, літак ішов на мінімально дозволеній висоті.

Самі хірурги цей випадок називають дивом, але воно стало можливим завдяки волонтерам і глядачам. Ігор тричі повертався до реанімації і тричі був на межі життя і смерті.

Для порятунку бійця була зібрана колосальна сума – чверть мільйона доларів.

Наречена солдата Валентина Загрива каже: він втратив більше 30 кг. , але головне – що вижив. Солдат попросив дівчину напекти пирогів.

Як повідомляв Житомир.info, Ігор Лук’янець отримав поранення черевної порожнини під час обстрілу. Майже місяць перебував у реанімації Київського шпиталю у вкрай тяжкому стані: посттравматичне гнійне запалення черевної порожнини, велика кількість осколків у кишечнику, перитоніт, сепсис. Історію поранення Ігоря читайте тут.

Картку ПриватБанку 5168 7572 2870 0433 на ім’я матері Лук’янець Галини Олександрівни.

Житомир.info за матеріалами ТСН

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі