Суспільство

Військовослужбовці найчастіше хочуть отримати землю в Житомирі та Житомирському районі

10 April 2015, 11:40

Найбільша кількість заяв від військовослужбовців-учасників АТО та членів їх сімей надійшло по м. Житомиру (903), Житомирському  (668) та Ружинському (129) районах, місту Новоград-Волинський (109) та Коростишівському району області.

Про це Житомир.info повідомила прес-служба Головного управління Держземагентства в Житомирській області.

Усього станом на 10 квітня 2015 р. до територіальних органів Держземагентства області, а також міських, селищних та сільських рад області надійшло 2372 заяви від військовослужбовців-учасників АТО, членів їх сімей про надання дозволу на розроблення документації із землеустрою із подальшою передачею земельних ділянок у власність в межах норм безоплатної приватизації.

До Головного управління Держземагентства у Житомирській області надійшло 893 заяви, до місцевих рад – 1479 заяв.

Із загальної кількості заяв, що надійшли від учасників АТО, 1210 заяви опрацьовано, із них прийняті відповідні рішення про надання дозволу по 1074 заявах.

Загальна площа земельних ділянок, по яких прийнято рішення про надання дозволу на розроблення документації із землеустрою, складає 615,43 га.

По 109 земельних ділянках заявників документація із землеустрою вже розроблена та затверджена, а зазначені земельні ділянки загальною площею 24,18 га, передані в приватну власність.

Це 1 земельна ділянка в  Андрушівському районі, 11 - у Бердичівському районі, 1 - у Брусилівському районі, 1- у Володарсько-Волинському районі, 79 - у Житомирському районі, 1- у Коростенському районі, 7- в Олевському районі, 6- у Попільнянському районі, 1- у Ружинському районі та 1- у Червоноармійському районі.

Земельні ділянки, по яких прийнято рішення про надання дозволу військовослужбовцям - учасникам АТО на розроблення документації із землеустрою, за своїм цільовим призначенням поділяються:

- для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд – 232 земельні ділянки загальною площею 23,8 га;

- для ведення садівництва – 524 земельних ділянок загальною площею 57,9 га;

- для особистого селянського господарства – 318 земельних ділянок загальною площею 533,7 га.

Як повідомляв Житомир.info, на Корбутівці у Житомирі планують зробити житловий квартал для родин учасників АТО

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі