Суспільство

У Житомирській області 4 хлібозаводи зменшили ціни на свою продукцію

23 April 2015, 14:18

Чотири хлібозаводи Житомирської області прислухались до рекомендацій обласного відділення Антимонопольного комітету України та знизили ціни на продукцію.

Про це Житомир.info повідомили в прес-службі Житомирського обласного територіального відділення Антимонопольного комітету України.

Ще 3 квітня 2015 року відділення надало рекомендації ТОВ «Бердичівський хлібозавод», ПАТ «Ємільчинський хлібозавод», ПАТ «Новоград-Волинський хлібозавод», ПАТ «Овруцький хлібозавод» та ПАТ «Коростенський хлібозавод» переглянути оптово-відпускні ціни на масові сорти хліба простої рецептури та встановити їх на економічно обґрунтованому рівні.

На зазначені рекомендації хлібозаводи області відреагували зменшенням оптово-відпускних цін на масові сорти хліба від 7 до 42 копійок, а саме:

ТОВ «Бердичівський хлібозавод» –  від 10 до 16 коп. за 1 буханку,  оптово-відпускні ціни введено в дію з 4 квітня 2015 року;

ПАТ «Новоград-Волинський хлібозавод» –  від 7 до 8 коп. за 1 буханку, оптово-відпускні ціни введено в дію з 22 квітня 2015 року;

ПАТ «Овруцький хлібозавод» – від 30 до 39 коп. за 1 буханку, оптово-відпускні ціни введено в дію з 23 квітня 2015 року;

ПАТ «Коростенський хлібозавод» – від 7 до 42 коп. за 1 буханку, оптово-відпускні ціни введено в дію з 23 квітня 2015 року.

З повідомлення слідує, що Ємільчинський хлібозавод поки що не відреагував на рекомендації.

Як повідомляв Житомир.info, на початку квітня 2015 року Антимонопольний комітет рекомендував п’ятьом хлібозаводам у Житомирській області переглянути ціни на продукцію.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі