Події

У Бердичеві слідча міліції за 5 тис. грн. збиралася допомогти уникнути кримінальної відповідальності

24 April 2015, 12:59

Лейтенант міліції, слідча Бердичівського міськвідділу, яку 23 квітня затримали на хабарі, пообіцяла за 5 тис. грн. не притягувати до кримінальної відповідальності мешканця району.

Про це Житомир.info повідомили в прес-службі прокуратури Житомирської області.

Прокуратура області спільно з УСБУ в Житомирській області у четвер, 23 квітня, у ході проведення негласних слідчих дій, ініційованих слідчими прокуратури у кримінальному провадженні за ч. 3 ст. 368 КК України, затримала під час одержання неправомірної вигоди на суму 5 тис. грн. слідчу СВ Бердичівського МВ України в області.

Установлено, що лейтенант міліції за вказану суму пообіцяла не притягувати до кримінальної відповідальності жителя Бердичівського району. Правоохоронця затримали у Бердичеві під час одержання хабаря на суму 5 тис. грн.

Неправомірну вигоду вилучили, проводяться невідкладні слідчі та процесуальні дії. Наразі вирішується питання про обрання запобіжного заходу. Досудове розслідування у кримінальному провадженні здійснює прокуратура області.

Як повідомляв Житомир.info, у Бердичеві на хабарі попався співробітник міліції, якого звільнили, а начальника міськвідділу зняли з посади.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі