Влада

Дітям-сиротам, які закінчують школу, від влади Житомирської області вручили солодощі та по 250 гривень

30 April 2015, 09:28

29 квітня в житомирському Палаці культури відбулася традиційна зустріч керівництва обласної державної адміністрації та обласної ради з дітьми-сиротами та дітьми, позбавленими батьківського піклування, випускниками загальноосвітніх навчальних закладів області.

На зустріч були запрошені керівники структурних підрозділів облдержадміністрації, які опікуються проблемами дітей, та керівники вищих навчальних закладів області.

«Сьогодні святковий день, тому що 176 дітей області отримують атестат про загальну середню освіту. Я пройшов по-батьківськи поділитися своїм теплом, провести їх в доросле життя та побажати їм нових досягнень. Ставлення до дітей-сиріт в суспільстві залежить від максимального рівня соціалізації самої дитини, тому ми намагаємось використовувати м’які форми виховання, щоб вона розумілась зі своїми однолітками та жила повним життям. Тоді суспільство сприймає її як свою», - сказав заступник голови облдержадміністрації Ярослав Лагута.

Кожному випускнику Ярослав Лагута та керуючий справами виконавчого апарату Житомирської облради Іван Толочко вручили солодкі подарунки і грошову допомогу в розмірі 250 гривень.

Привітали одинадцятикласників святковим концертом студенти коледжу культури і мистецтв.

«Дитині важливо обрати правильний шлях, на якому її зустрінуть щирі люди,які хочуть допомогти у виборі майбутньої спеціальності. Ми запрошуємо вчитись на ті професії, які роблять людину людиною. Діти, прийшовши у стіни нашого закладу,відчують ту турботу, про яку мріяли», - сказав директор Житомирського коледжу культури і мистецтв імені Івана Огієнка Микола Покропивний.

Після зустрічі випускників запросили на святковий обід до ресторану швидкого харчування «Час поїти».

Анастасія Римар для Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі