Влада

Державна інспекція перевірить, як п’ять житомирських ВНЗ виконують Конституцію та закони

5 May 2015, 14:01

 Кабмін дозволив Державній інспекції навчальних закладів провести позапланові перевірки.

Відповідне розпорядження прем’єр-міністр Арсеній Яценюк підписав 29 квітня 2015 року.

«Відповідно до пункту 8 розділу III «Прикінцеві положення» Закону України від 28 грудня 2014 р. № 76-VIII «Про внесення змін та визнання такими, що втратили чинність, деяких законодавчих актів України» та з метою здійснення державного нагляду (контролю) надати Державній інспекції навчальних закладів дозвіл на проведення позапланової перевірки виконання положень Конституції, законів України та інших нормативно-правових актів з питань освіти навчальними закладами та їх структурними підрозділами згідно з переліком, що додається», - зазначено у документі.

У переліку із 118 навчальних закладів та їх структурних підрозділів є п’ять житомирських:

Житомирська філія приватного вищого навчального закладу «Європейський університет»;

Житомирська філія Університету сучасних знань;

Житомирський економіко-гуманітарний інститут вищого навчального закладу «Відкритий міжнародний університет розвитку людини «Україна»;

Житомирський інститут Приватного акціонерного товариства «Вищий навчальний заклад «Міжрегіональна Академія управління персоналом»;

Коледж при Житомирському інституті Приватного акціонерного товариства «Вищий навчальний заклад «Міжрегіональна академія управління персоналом».

Як повідомляв Житомир.info, 6 квітня цього року прес-служба Міністерства освіти і науки України опублікувала список 45 вищих навчальних закладів, які невдовзі можуть припинити свою діяльність. У списку є три житомирські вузи.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі