Місто

У Житомирі путівка в табір «Супутник» коштуватиме майже 3 тис. грн.

6 May 2015, 17:28

У Житомирі вартість путівки до оздоровчого табору «Супутник» цього року склала 2 980 грн. Для порівняння: вартість путівки в таборі «Лісовий берег» - 3800 грн.

Про це повідомляє сайт Житомирської міської ради.

6 травня виконавчий комітет міської ради прийняв рішення «Про організацію оздоровлення та відпочинку дітей міста у 2015 році».

«Минулі роки оздоровлення відбувалося за рахунок Фонду соціального страхування. Нині функція оздоровлення покладена на органи місцевого самоврядування», - розповіла начальник управління у справах сім’ї, молоді та спорту міської ради Ірина Ковальчук.

Вона зауважила, що нині ситуація з таборами складна, оскільки фінансування йде з місцевого бюджету. Органи місцевого самоврядування мають повністю оплатити оздоровлення в таборі «Супутник».

«На засіданнях координаційної ради погоджено 900 місць в таборі для оздоровлення соціально вразливих верств дітей. У затвердженому порядку прописано, що в першу чергу оздоровлюються діти-сироти, діти, батьки яких загинули в АТО, діти з родин військових, що зараз в АТО, діти з багатодітних родин, діти, позбавлені батьківського піклування», - повідомила Ковальчук.

З 25 травня починається кампанія з оздоровлення дітей. Крім «Супутника» та «Лісового берега», житомирські діти зможуть провести дозвілля в 33 пришкільних таборах. 

Як повідомляв Житомир.info, у Житомирі минулого року з міського бюджету на харчування дітей у пришкільних таборах виділено 200 тис. грн.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі