Політика

Житомирянам у партійних наметах допомагають заповнювати бланки для оформлення субсидій

7 May 2015, 10:55

 Як правильно оформити документи на отримання субсидій житомиряни можуть дізнатися, отримавши консультацію у наметах «Блоку Петра Порошенка «Солідарність». В місті встановлено 30 мобільних пунктів із надання допомоги в оформленні субсидій. Там житомирянам розказують як правильно заповнити заяву та декларацію, дають відповіді на актуальні питання з цього приводу.

Протягом двох днів роботи мобільних наметів за роз’ясненнями звернулося вже близько 2 тис. чоловік.

Дві мешканки Житомирського району приїхали в обласний центр на відпочинок. Проходячи повз намет «Блоку Петра Порошенка «Солідарність», зупинилися та отримали консультацію.

«Ми почули корисну інформацію. Жіночка дуже гарно пояснила, ми їх сильно вдячні. Плануємо оформлювати субсидію, будемо щось далі думати», – говорять жінки.

Василь Павлович детально розпитав консультантів по багатьом пунктам заяви та декларації. Тепер, каже, буде заповнювати самостійно.

«Я ще субсидію не оформлював, але буду.  Мені прийшли необхідні бланки. Думаю, що такі палатки потрібні у місті. Людям потрібно все роз’яснити», – зазначив Василь Павлович.

Процедура та правила оформлення пільг є актуальним питанням для мільйонів українців. Адже субсидії – це єдина можливість адаптуватися до стрімкого підвищення тарифів, зазначає голова Житомирської територіальної організації партії «Блок Петра Порошенка «Солідарність» Сергій Сухомлин.

«Уряд ініціював подорожчання вартості житлово-комунальних послуг з квітня.  Ми розуміємо, що це для громадян сьогодні неймовірне навантаження. Для оформлення субсидій людям необхідно окремо приділяти час. Тому, ми прагнули зробити пункти, в яких житомиряни отримають всю необхідну інформацію, максимально доступними до людей. Отримати консультацію, для прикладу, вони можуть повертаючись з роботи або ж прямуючи до магазину. У наметах працюють навчені люди, які допоможуть правильно заповнити заяву та проконсультують», – говорить Сергій Сухомлин.

Прес-служба Житомирської територіальної організації партії «Блок Петра Порошенка «Солідарність»

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі