Суспільство

У Житомирській області поховали бійця, який загинув у зоні АТО в серпні минулого року

17 May 2015, 10:40

 14 травня у селі Мирославль Баранівського району кілька сотень людей провели в останній путь 33-річного військовослужбовця Віктора Наливайка, який загинув під час бойових дій в зоні АТО ще в серпні минулого року.

Про це повідомляє сайт «Місто Баранівка».

Віктор Валерійович Наливайко народився 12 квітня 1981 року в селі Мирославль Баранівського району, служив у складі 30-ї окремої механізованої бригади міста Новограда-Волинського.

Загинув військовослужбовець під час виконання бойового завдання поблизу с. Міусинськ Луганської області. Звістка про загибель надійшла 12 серпня 2014 року родичам загиблого.

«Ще у неділю, 10 серпня, ми до нього дзвонили, він дуже всім дякував, що про нього не забувають. А вже у вівторок, 12 серпня, до тітки зателефонували з номера Віктора невідомі та сказали, що він не здався в полон і його вбили. Сказали: випийте 100 грам за героя, загинув як справжній солдат. Шукайте його тіло прикопаним біля магазину в селі Міусинськ», - розповіли односельці.

Попрощатися з загиблим героєм прийшли односельчани військового, а також з’їхались мешканці сусідніх сіл. Люди розповідають, що Віктор був одним з трьох дітей, яких виховувала рідна тітка Ганна Молодковець, власної родини чоловік не мав.

 

Фото і відео сайту «Місто Баранівка»

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі