Місто

Комбат Олег Кузьміних прийшов на показ документального фільму «Аеропорт» в Житомирі

3 June 2015, 08:15

 2 червня в житомирському кінотеатрі «Україна» відбувся показ документального фільму «Аеропорт».

На показ фільму про захист Донецького аеропорту ім..Прокоф’єва прийшов комбат Олег Кузьмініх, якого звільнили з полону 22 травня. Військовослужбовець був небагатослівним, але розповів журналістам, що його найбільше вразило під час перебування в аеропорту.

«Дух наших солдатів, і все. Решта – це так, дрібниці», - каже комбат 90-го аеромобільного батальйону 81-ї десантної бригади Олег Кузьміних.

Перед початком сеансу Олег Кузьміних звернувся до житомирян, які прийшли на фільм, і закликав їх не бути байдужими.

«Що я хочу вам сказати і попросити від вас, людей молодих і можновладців. Ви повинні зробити все, щоб наша робота, робота військових, була не даремна. Ви повинні боротися ще й на інших фронтах, не менш важливих, ніж фронт АТО. Це –  називати себе українцем, бути громадянином України, десь проявляти ініціативу у законотворчості, десь боротися з корупцією, десь не соромитися нашої культури. Любити себе і поважати. Себе і нашу націю», - закликав Олег Кузьміних.

На кінопоказ прийшли багато військовослужбовців. За словами Валерія Логінова, який також був захисником Донецького аеропорту, фільм передає ту атмосферу та відчуття.

«Поставлено добре, подієво, на багатому відеоматеріалі, завдяки, знову таки, тим операторам, журналістам, що не побоялись приїхати і зняти ті події, які там відбувалися . Такі фільми однозначно потрібні, тому що люди повинні розуміти, що тиша і спокій тут, в тилу, можливість працювати і заробляти, жити, виховувати дітей, радіти життю – все це досягається життями і здоров'ям тих людей, хлопців, які зараз знаходяться на Сході і захищають нашу країну», - каже колишній військовослужбовець 95-ї бригади Валерій Логінов.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі