Спорт

Житомиряни підняли Олімпійський прапор та вболіватимуть за земляків, які поїхали на Перші Європейські ігри

11 June 2015, 17:57

Свято Олімпійського прапора влаштували у Житомирі. Понад три сотні людей зібралися біля центрального корпусу Житомирського державного університету ім. І. Франка, аби підтримати спортсменів, які вирушили до Баку для участі у Перших Європейських іграх. Свідками підняття Олімпійського прапору стали вихованці спортивних шкіл міста і досвідчені спортсмени з Олімпійським минулим.

«Я була на 24-х, 25-х Олімпійських іграх. Це було більше 20-ти років тому, але коли я бачу Олімпійський прапор, у мене до цих пір дійсно мурашки біжать по шкірі. Насамперед це частина мого життя. Звичайно, хочеться спортсмену перемогти, хочеться медаль, але потім, коли проходить час і ти усвідомлюєш, що бути учасником Олімпійських ігор - теж дуже суттєво і дуже почесно», - каже майстер спорту міжнародного класу з легкої атлетики Інна Євсеєва

Перші Європейські ігри розпочнуться у столиці Азербайджанської республіки 12 червня і триватимуть по 28 червня. Збірну команду України представлятиме 241 атлет, усі вони змагатимуться у 19-ти видах спорту.

Житомиряни вболіватимуть за шістьох земляків: Юлію Єлістратову, Єгора Мартиненка, Олександру Степаненко, Віталія Цуркана, Тетяну Рябченко та Тетяну Лавренчук.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі