Влада

У Житомирі створили оргкомітет, який буде займатися підготовкою до відзначення 1131-річчя міста

12 June 2015, 14:45

 У Житомирі створили оргкомітет, який буде займатися підготовкою та відзначенні 1131-ї річниці від дня заснування міста.

Відповідне розпорядження в.о. мера Любов Цимбалюк підписала 11 червня.

«На виконання рішення міської ради від 14.05.2015 № 897 «Про внесення змін та доповнень до Комплексної цільової  програми розвитку культури міста Житомира на 2015-2017 роки» затвердити склад організаційного комітету з підготовки та відзначення 1131-ої річниці від дня заснування міста Житомира згідно з додатком. Контроль за виконанням цього розпорядження покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Бочковського О.М.», - йдеться у документі.

У складі оргкомітету 40 людей, очолює його Любов Цимбалюк. Займатися підготовкою до відзначення Дня міста будуть, в основному, чиновники: заступники мера, керівники підрозділів міської ради та облдержадміністрації, директори комунальних підприємств.

У складі оргкомітету також є: директор школи хореографічного мистецтва «Сонечко», Почесний громадянин міста Михайло Гузун; директор Житомирської обласної філармонії ім. С. Ріхтера Петро Даценко; головний редактор видавництва «Волинь» Георгій Мокрицький; приватний підприємець з організації масових та видовищних дійств Дмитро Нужда; директор Житомирського коледжу культури і мистецтв ім. І.Огієнко Микола Покропивний; директор Житомирського українського академічного музично – драматичного театру ім. І. Кочерги Наталія Ростова.

Нагадаємо, день народження Житомира святкують у другу суботу вересня.

Як повідомляв Житомир.info, минулого року на День міста у Житомирі влаштували телеммарафон з бійцями 95-ї бригади, які знаходилися у зоні АТО.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі